Despre Noi

 NOESNER SOFT SOLUTIONS dezvoltă programe în sistemele firmelor mari, mijlocii și chiar mici, firme care au cumpărat produsul SAP ERP sau SAP S/4 HANA.Clienții potențiali vor să dezvolte programe și rapoarte noi sau doresc o integrare între SAP ERP și alte aplicații cum ar fi un Webshop sau un catalog de produse.

Viziunea noastră este să oferim clienților noștri soluții software inovatoare, personalizate pentru fiecare client în parte, care să permită analiza în timp real a companiilor lor și să ofere suportul necesar pentru luarea deciziilor la toate nivelele ierarhice.

Îndeplinirea așteptărilor clienților, stimularea creativității și crearea unui spirit de echipă sunt valorile centrale ale NOESNER SOFT SOLUTIONS.

Noile tehnologii IT conduc la dezvoltarea și eficientizarea proceselor firmelor. În condițiile globalizării o firmă nu poate face față concurenței fără a avea o evidență clară și transparentă a operațiunilor firmei care, să o ajute la luarea unor decizii rapide și corecte. Inovația este esențială în economia bazată pe cunoaștere. Prin folosirea tehnologiilor SAP și a bazei de date în memorie internă SAP HANA, Noesner Soft Solutions dezvoltă aplicații și analize de business în timp real chiar unde este necesară procesarea unui volum mare de date.
 Nu știm alții cum sunt, dar noi lucrăm doar cu tehnologii actuale: SAP ABAP® OO, SAP HANA®, Adobe® Forms, SAP Business Partner® și astfel suntem pregătiți pentru noua soluție SAP S/4HANA®. Avem o arhitectură proprie pentru citirea performantă a datelor, dar putem lucra și cu framework-uri existente pentru persistența datelor ca și BOPF. Nu aduce nimic să ai experiență de 20 de ani în SAP dacă programezi ca și în anii 80 ;)

NOESNER SOFT SOLUTIONS dezvoltă și întreține programe și extensii SAP în domeniul modulelor de vânzări, facturare, logistică, producție, financiar-contabil precum și organizare de evenimente și școlarizări sau PLM. Modulele din SAP ERP ECC™ 6.0 în care avem experiență sunt: SD, BP, MM, WM, PP, FI și CO. Firma noastră folosește tehnici de inginerie software în realizarea proiectelor și dezvoltă aplicații orientate pe obiecte (OOA, OOD).

Suntem specialiști și în integrarea cu alte sisteme și folosim conceptul Enterprise Application Integration (EAI), tehnologii ca și Websevices, XML si SOAP.

Mentența dezvoltărilor software este un serviciu post vânzare pe care firma noastră îl oferă clienților

Beneficii și avantaje pentru clienți


Activitatea de programare în domeniul SAP este o activitate complexă, fiind necesare nu doar stăpânirea tehnologiilor vechi și noi, a programelor și a arhitecturii produsului SAP ERP, dar și cunostiințe de business în mai multe module sau chiar a unor procese complexe.

Ați avut o implementare SAP nereușită și aveți probleme cu mentenanța soluției? Doriți să extindeți soluția existentă și să beneficiați de avantajele noilor tehnologii SAP? Sunt costurile de mentenanță și dezvoltare foarte mari? Sunteți un client neglijat de partenerul SAP care ar trebui să vă ofere consultanță?

Soluția este NOESNER SOFT SOLUTIONS. Noi nu dezvoltăm doar programe ci venim cu soluții la problemele și provocările companiei dumneavoastră. Credem în diversitate, echipa noastră fiind alcătuită din profesioniști cu experiență atât în domeniul dezvoltării de programe cât și al mediul de afaceri. Serviciile firmei se diferențiază printr-o calitate superioară la un preț competitiv. Utilizarea conceptelor de ingineria programării și a tehnicilor de programare asigură programe de calitate, reutilizarea codului și costuri de mentenanță reduse.

 NOESNER SOFT SOLUTIONS dezvoltă aplicații și analize de business în timp real chiar și atunci când este necesară procesarea unui volum mare de date. Obiectivele noastre sunt strâns legate de succesul clienților noștri și sunt atinse prin:

expertiză și soluții informatice complexe (adaptând și extizând soluțiiile liderului mondial SAP):
folosirea technologiilor moderne (SAP HANA, Adobe Forms)
respectarea termenelor stabilite
urmărirea unui nivel înalt de satisfacție a clienților prin livrarea de servicii de calitate, programe care rulează performant, intuitiv, fără erori și au cheltuieli de mentenanță reduse.