Noutăți

ARHIVAREA DOCUMENTELOR GENERATE ȘI REGĂSIREA RAPIDĂ A DOCUMENTELOR ARHIVATE

ARHIVAREA DOCUMENTELOR GENERATE ȘI REGĂSIREA RAPIDĂ A DOCUMENTELOR ARHIVATE

Un mediu de afaceri agil necesită soluții rapide și fiabile. Găsirea rapidă, afișarea, selectarea și transmiterea documentului dorit din arhiva SAP facilitează comunicarea cu clienții, furnizorii și auditorii.
 
Deși SAP este un sistem integrat complex, nu oferă din păcate o soluție standard de arhivare. De exemplu, nu se poate garanta în SAP standard că un document printat din nou este la fel cu originalul.
De exemplu, dacă un client își schimbă adresa după printarea originalului, majoritatea formularelor de tipărire vor tipări pe factură noua adresă a clientului.

Îndeplinirea cerințelor legale referitoare la păstrarea documentelor originale se poate realiza dacă la momentul tipăririi se salvează și documentul PDF generat.

Mai multe
AVANTAJELE ȘI POTENȚIALUL UTILIZĂRII BAZEI DE DATE SAP HANA

AVANTAJELE ȘI POTENȚIALUL UTILIZĂRII BAZEI DE DATE SAP HANA

Baza de date SAP HANA păstrează toate datele în memoria RAM și de aceea este acum posibilă programarea unor analize în timp real. Înainte, pentru un volum mare de date, se foloseau soluții de tip Business Inteligence: datele se agreghează peste noapte iar programele de Business Inteligence afișează datele deja agregate.

Dezavantajul acestor soluții este că agregările trebuie gândite anterior iar utilizatorul nu poate să vadă o situație după care, să schimbe ușor perioada de selecție sau alte criterii de selecție, ca de exemplu: să scoată anumite produse din evaluare sau să excludă cifra de afaceri realizată din promoții.
Avantajul major al aplicațiilor în timp real este că oferă utilizatorului posibilitatea de a analiza rezultatele și îi permite să-și îmbunătățească raportările în funcție de rezultatele obținute. O nouă selecție a datelor este posibilă si durează doar câteva minute. 

Pentru programele de Business Inteligence se afișează datele deja agregate și o nouă selecție nu este posibilă imediat.

Excluderea anumitor produse din evaluare sau cifra de afaceri realizată din promoții nu poate fi modificata ah-hoc de catre utilizatori, ci necesită programare în cazul soluțiilor de tip Business Inteligence.

Mai multe