Servicii

NOESNER SOFT SOLUTIONS dezvoltă și întreține programe și  extensii SAP în domeniul modulelor de vânzări, facturare, logistică, producție, financiar-contabil precum și organizare de evenimente și școlarizări. 
Mentența dezvoltărilor software este un serviciu post vânzare pe care firma noastră îl oferă clienților.
ANALIZA NECESITĂȚILOR CLIENTULUI

ANALIZA NECESITĂȚILOR CLIENTULUI

Pentru a oferi clienților noștri soluții software inovatoare și personalizate pentru fiecare client în parte, care să permită analiza în timp real a companiilor lor și să ofere suportul necesar pentru luarea deciziilor la toate nivelele ierarhice, considerăm primordială analiza necesităților clienților.

Deși SAP oferă soluții standard complexe pentru fiecare proces de business, fiecare companie are nevoile sale unice. Când o soluție standard SAP nu se potrivește exact cu cerința clientului, este necesară dezvolatrea unei aplicații software individualizate.
 
PROIECTE ÎN SAP HANA

PROIECTE ÎN SAP HANA

Baza de date SAP HANA păstrează toate datele în memoria RAM și de aceea este acum posibilă programarea unor analize în timp real. Înainte, pentru un volum mare de date, se foloseau soluții de tip Business Inteligence: datele se agreghează peste noapte iar programele de Business Inteligence afișează datele deja agregate. Dezavantajul acestor soluții este că agregările trebuie gândite anterior iar utilizatorul nu poate să vadă o situație după care, să schimbe ușor perioada de selecție sau alte criterii de selecție, ca de exemplu: să scoată anumite produse din evaluare sau să excludă cifra de afaceri realizată din promoții.
ADOBE FORMS ȘI WORKFLOW

ADOBE FORMS ȘI WORKFLOW

Sunt formularele SAP greoaie si depășite? V-au spus programatorii că nu se pot folosi noile fonturi sau că nu se pot integra coduri QR sau imagini de calitate? Poate la alții ... Noi folosim Adobe Forms :)
 
De asemenea, nu mai este necesar să tipăriți toate formularele și să le trimiteți prin poștă. Formularele se pot trimite prin email ca și atașamente sau se pot descărca dintr-un webshop.
WEBSERVICES ȘI INTEGRARE

WEBSERVICES ȘI INTEGRARE

Informațiile referitoare la partenerii de afaceri în rolurile lor specifice (clienți, furnizori) se pot integra ușor cu aplicații de telefonie ca și XPhone®. Astfel, la preluarea unui apel, angajatul firmei știe deja cu cine vorbește și ce firmă reprezintă și îi apare în pop-up și ID-ul de client sau furnizor. Cu acest Business Partner ID, angajatul poate interoga sistemul SAP și oferi soluția direct la telefon sau poate decide cine este angajatul din interiorul firmei cel mai capabil să ajute clientul sau furnizorul care a inițiat apelul telefonic.

De asemenea lista partenerilor de afaceri poate fi integrată cu Microsoft Outlook®. Astfel se pot crea liste de distribuție pentru anumite tipuri de parteneri.

Integrarea cea mai complexă a SAP ERP este însă cu un webshop care, poate prelua comenzi de la clienți și crea comenzi de vânzare (sales order) în SAP.
 
ARHIVAREA DOCUMENTELOR

ARHIVAREA DOCUMENTELOR

Un mediu de afaceri agil necesită soluții rapide și fiabile. Găsirea rapidă, afișarea, selectarea și transmiterea documentului dorit din arhiva SAP facilitează comunicarea cu clienții, furnizorii și auditorii.

Deși SAP este un sistem integrat complex, nu oferă din păcate o soluție standard de arhivare. De exemplu, nu se poate garanta în SAP standard că un document printat din nou este la fel cu originalul.
 
SOLUȚII DE EVENT MANAGEMENT

SOLUȚII DE EVENT MANAGEMENT

Soluția de Event Management face posibilă organizarea unor evenimente cu condiții de calificare sau fără, precum și a unei școlarizări în funcție de cerințele de calificare ale participanților (angajați, colabolatori, interesați).
 
Dacă o soluție standard nu este suficientă, este necesar un program individualizat de management al evenimentelor.
SOLUȚII PENTRU LEASING

SOLUȚII PENTRU LEASING

Soluția de leasing dezvoltată la cererea clientului, îi oferă acestuia siguranța aderării la normele legislative și permite administrarea eficientă a contractelor de leasing pe parcursul întregului ciclu de viață, de la încheiere până la reziliere.
 
Programul facilitează gestionarea procesului de leasing pentru autoturismele de firmă oferite consultantelor sau angajatiilor ca și un beneficiu, calculat pe baza unor indicatori de perfomanță definiți de firma-client.
 
EXTINDEREA SAP STANDARD

EXTINDEREA SAP STANDARD

Există cerințe care nu pot fi acoperite de soluția standard de SAP cum ar fi:
Asignarea unui element de cost pentru o poziție din comandă
Avertizarea dacă un client a mai comandat în ziua curentă pentru evitarea comenzilor duble
Asignarea unui voucher și validarea lui pentru un material sau serviciu comandat