ARHIVAREA DOCUMENTELOR GENERATE ȘI REGĂSIREA RAPIDĂ A DOCUMENTELOR ARHIVATE

Un mediu de afaceri agil necesită soluții rapide și fiabile. Găsirea rapidă, afișarea, selectarea și transmiterea documentului dorit din arhiva SAP facilitează comunicarea cu clienții, furnizorii și auditorii.

Deși SAP este un sistem integrat complex, nu oferă din păcate o soluție standard de arhivare. De exemplu, nu se poate garanta în SAP standard că un document printat din nou este la fel cu originalul.
 
De exemplu, dacă un client își schimbă adresa după printarea originalului, majoritatea formularelor de tipărire vor tipări pe factură noua adresă a clientului. Îndeplinirea cerințelor legale referitoare la păstrarea documentelor originale se poate realiza dacă la momentul tipăririi se salvează și documentul PDF generat.
 
Programul de regăsire a documentelor înlesnește accesul la documente arhivate legate de un client, furnizor, tranzacție de vânzări, interval de date și multe altele. Acesta oferă feedback exact și imediat la solicitări.
Utilizatorii pot găsi documente conexe, cum ar fi toate documentele dintr-o tranzacție de vânzare, și pur și simplu să le imprime sau să le trimită prin e-mail către persoanele autorizate interesate.
 
Funcția de previzualizare a documentului permite utilizatorului să vadă conținutul documentului înainte de imprimare.

Programul oferă posibilitatea de a crea un conținut personalizat de e-mail care se va trimite odată cu documentul din arhivă.

Programul creează un jurnal de intrare; aceasta permite determinarea documentelor care au fost printate sau trimise pe e-mail anterior, cine a inițiat printarea sau trimiterea, când s-a inițiat printarea sau trimiterea.

Utilizatorii pot vedea modificările aduse documentului din arhivă selectat și pot afișa versiunea dorită a acestuia.