PROIECTE IN ADOBE FORMS SI WORKFLOW

Sunt formularele SAP greoaie si depășite? V-au spus programatorii că nu se pot folosi noile fonturi sau că nu se pot integra coduri QR sau imagini de calitate? Poate la alții ... Noi folosim Adobe Forms :)
 
De asemenea, nu mai este necesar să tipăriți toate formularele și să le trimiteți prin poștă. Formularele se pot trimite prin email ca și atașamente sau se pot descărca dintr-un webshop.

Pe langa formularele standard ca de exemplu o comanda, factura sau documente de livrare, realizam si formulare specifice precum bonusul lunar sau anual al consultantelor (inclusiv modul detaliat de calcul), documente vamale sau chiar si etichete de livrare, care se printeaza pe imprimante mici de tip Zebra. Insa formularele pot fi doar o parte a unei aplicatii si mai complexe precum organizarea unui eveniment sau calculul ratelor de leasing, unde s-au implementat procese care se desfasoara in mai multi pasi si pot fi implicate mai multe tipuri de persoane care interactioneaza. Pentru mai multe detalii puteti studia cazurile de mai jos:

Exemplu Event Management (Studiu de caz)

Exemplu Leasing (Studiu de caz)